Översättning - korrekturläsning


För restauranger och privata arrangemang:

  • Ă–versättning av menyer till engelska – franska – italienska – tyska.

  • Korrekturläsning av menyer, även svenska.

  • Korrekturläsning av vinlistor.


Översättningarna levereras via E-mail och kan om så önskas tryckas upp direkt hos mottagaren.

Kontakta oss för referenser, information och prisuppgifter.


Översättningsexempel



Kalvschnitzel med karljohansvamp och gåsleversmör
Escalope of veal with ceps and goose liver butter
Escalope de veau aux cèpes, beurre au foie gras d’oie
Scallopine di vitello con funghi porcini e burro di fegato d’oca
Kalbsschnitzel mit Steinpilzen und Gänseleberbutter



Lättrökt ankbröst med örtbuljong, sommartryffel och selleripuré
Mildgeräuchertes Entenbrustfilet mit Kräuterbouillon und Sommertrüffeln, Selleripüree


Rabarber- och jordgubbstarte med Tahitivanilj
La tarte Ă  la rhubarbe et aux fraises, vanille tahitienne
Crostatina di rabarbero e fragole con vaniglia di Thaiti



Chokladgâteau med hallonhibiskussorbet
Le gâteau au chocolat et son sorbet aux framboises et à l’hibiscus
Torta di cioccolato con sorbetto di lampone




Copyright ©2009, ZENK - Site made by Anders "Cheezen" Bjarnle
All rights reserved