Resetips


Vinresa till Barolo i Piemonte, Italien


Novello
Novello är en av vinbyarna som ligger i Baroloområdet med gångavstånd till flera bra vingårdar som generöst tar emot vinintresserade turister och bjuder på sina viner. Novello har knappt 900 invånare men ligger strategiskt till för vingårdsbesök i Barolodistriktet.

Barbabuc
I Novello finns ett litet familjehotell , Barbabuc, med 8 rum, alla fräscha och bekväma med individuell inredning.
Hotellets restaurang serverar gourmetmat av hög och genuin klass. Här komponeras utsökta antipasti av alla de slag. Det brukar gå bra att själv önska sig rätter utanför menyn och det brukar gå bra att äta enbart ett antal antipasti som middagsmeny.
Vinkällaren håller motsvarande höga standard med ett varierat utbud av viner i olika prisklasser.
Kocken, tillika ägare, är mycket positiv till besökare från Skandinavien. Dessutom talar han gärna engelska med sina gäster.För den golfintresserade finns det tre golfbanor i närheten. Länk till Locanda hostaria enoteca Barbabuc: http://barbabuc.it

Du som vill ha ytterligare förslag och hjälp inför en resa till Europas vinländer kan kontakta oss för mera information. Vi kan ge tips om vingårdsbesök, mat och boende framför allt i Frankrike, Italien och Tyskland men även till Spanien och Ungern.
Copyright ©2009, ZENK - Site made by Anders Bjarnle
All rights reserved